COMODO - Sectigo

Comodo (of ook wel Sectigo) is een certificerings instantie (ofwel Certification Authority) die vele soorten https ssl certificaten uitgeeft. Bij SSL Simpel

bieden we een groot aantal aan. Zowel DV, OV en EV certificaten.

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

Comodo UCC SSL Domein validatie

Als een Unified Communications-certificaat is dit product exclusief ontworpen voor Microsoft Exchange 2010 en Office Communications Server 2007. Dit certificaat biedt ook SAN-ondersteuning, een statische siteverzegeling en onbeperkte serverlicenties.
€80,00

Comodo EV Multi-Domain

Flexibiliteit is cruciaal als het gaat om het beheer van meerdere sites, waar dit Extended Validation (EV) -certificaat wordt geleverd. Door het aanbieden van functies zoals 256-bit-codering, de groene adresbalk, SAN-ondersteuning (maximaal 100 extra domeinen) en het Comodo Secured Seal, zullen alle bezoekers op de hoogte zijn van het geboden beschermingsniveau en het waarderen.
€271,86

Comodo EV SSL

In aanvulling op de groene adresbalk, biedt dit certificaat een HackerGuardian Vulnerability Scan, een gratis site seal gratis PCI scannen, gratis dagelijks scannen van websites, een post-installatie gezondheidscontrole en het "point-to-verify" Comodo-keurmerk. Dit EV-certificaat biedt een enorme waarde voor uw dollar.
€158,11

Comodo Multi-Domain SSL (OV)

Met dit certificaat kunt u maximaal 100 domeinen afdekken met slechts één certificaat. Naast SAN-ondersteuning biedt dit certificaat een dynamische site-zegel en onbeperkte serverlicenties. Dit multi-domeincertificaat is een uitstekende optie voor kleine tot middelgrote bedrijven die het beheer en de provisioning van hun domeinen zo eenvoudig mogelijk willen maken.
€101,24

Comodo Multi-Domain Wildcard (OV)

Verreweg het meest flexibele certificaat in de branche, bescherm niet alleen meerdere domeinen, maar ook onbeperkte subdomeinen op de domeinen met deze organisatie gevalideerd (OV). Andere functies zijn onder meer 1 jaar CI-scanning, 1 jaar website vulnerability scanning en een 99.9 % browsers herkenningspercentage.
€271,86

Comodo OV Unified Communications Wildcard

Ontworpen met Microsoft Exchange en Office Communications in gedachten, biedt dit Validatie-certificaat (OV) niet alleen ondersteuning voor meerdere domeinen, maar ook voor onbeperkte subdomeinen. Dit certificaat is de perfecte jokertekenoplossing voor bedrijven met meerdere sites.
€271,86