Domein gevalideerd (DV)

Krijg basis encryptie binnen enkele minuten met een betaalbaar DV SSL certificaat.

Deze encryptie-alleen certificaten zijn populair vanwege de snelheid en simpelheid waarmee ze te verkrijgen zijn. Het enige wat u hoeft te doen is bewijze dat u het domein bezit dat u wenst te beveiligen om een DV-certificaat te krijgen. Dit proces duurt gewoonlijk een paar minuten om te voltooien. U ontvangt industrie standaard versleuteling en vertrouwen indicatoren zoals HTTPS en het hangslot icoon. DV-certificaten zijn ideaal voor interne testdomeinen, blogs en basissjabloonwebsites, omdat ze volledige encryptie bieden maar enkel basisvertrouwenindicatoren.

 

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

Comodo UCC SSL Domein validatie

Als een Unified Communications-certificaat is dit product exclusief ontworpen voor Microsoft Exchange 2010 en Office Communications Server 2007. Dit certificaat biedt ook SAN-ondersteuning, een statische siteverzegeling en onbeperkte serverlicenties.
€80,00

Comodo PositiveSSL

Voor een snelle website-beveiligingsoplossing is het Comodo Positive SSL-certificaat het antwoord voor u. Dit domein gevalideerde (DV) certificaat biedt industriestandaard encryptie voor een ongelooflijke prijs. Bovendien wordt dit certificaat ondersteund door het merk Comodo, een van de meest vertrouwde namen op het gebied van internetbeveiliging. Als basis SSL-certificaat is de Comodo Positive SSL een uitstekende oplossing voor interne domeinen en andere domeinnamen waar u snelle en eenvoudige beveiliging nodig hebt zonder u zorgen te maken over het injecteren van veel vertrouwen in de site.
€15,00

Comodo PositiveSSL Multi-Domain

Als u een snelle manier nodig hebt om meerdere domeinen op één SSL-certificaat te beveiligen, dan is de Comodo Positive Multi-Domain SSL het certificaat voor u. Dit certificaat kan tot 100 totale domeinen beveiligen en wordt doorgaans uitgegeven in slechts enkele minuten, nadat het eigendom van het domein is geverifieerd. Als een Domain Validated (DV) -optie op instapniveau is de Comodo Positive Multi-Domain SSL een uitstekende optie voor startende e-commercesites en andere kleine bedrijven die op zoek zijn naar een kleine boost met betrekking tot codering en verkoop.
€65,00

Comodo PositiveSSL Multi-Domain Wildcard

Bespaar uzelf de tijd van het beheer van talrijke SSL-certificaten in een poging om de meerdere domeinen en subdomeinen van uw website te beveiligen met Comodo's nieuwe Positive Multiple Domain Wildcard SSL-certificaat. Met de joker kunt u een onbeperkt aantal subdomeinen beveiligen, maar met het SAN-element in het certificaat kunt u meerdere hostnamen beschermen met één certificaat. Absoluut economisch en betrouwbaar, dit unieke certificaat is een ideale oplossing voor het beveiligen van e-commerce websites, betalingspagina's, mailservers, intranetten / extranetten, webapplicaties, enz. Het is domein gevalideerd (DV) en biedt 99,9% browser- en mobiele telefooncompatibiliteit.
€158,11

Comodo PositiveSSL Wildcard

Op zoek naar een manier om de gewaardeerde 'https' snel en eenvoudig weer te geven op een hoofddomein en al uw subdomeinen? Dan is de Comodo Positive SSL Wildcard het certificaat voor u. Snelheid en betrouwbaarheid zijn twee adjectieven die bij de beschrijving van dit certificaat opkomen. Dat komt omdat dit jokerteken een basisdomein is, een domeingevalideerd (DV) -certificaat en in slechts enkele minuten kan worden uitgegeven. Ook, met een browserherkenning van 99,3% en een solide mobiele compatibiliteit, kan de Comodo Positive SSL Wildcard worden gebruikt door de meeste lichte e-commerce websites.
€80,76

Comodo SSL Certificate (DV)

Dit domein-gevalideerde certificaat kan binnen enkele minuten worden uitgegeven. Bovenop de codering laat dit certificaat uw klanten zien dat uw site is doorgelicht door een toonaangevende internetbeveiligingsspecialist, zodat zij weten dat het veilig is om zaken met u te doen. Dit certificaat wordt geleverd met dynamische site-zegel en onbeperkte serverlicenties.
€44,36