Product gemerkt met 'GEOTRUST'

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

GeoTrust QuickSSL Premium

De meest handige en kosteneffectieve oplossing voor een volledig gekwalificeerde domeinnaam (www of niet www). Deze certificaten zijn domein gevalideerd en kunnen binnen enkele minuten worden uitgegeven. Dit certificaat biedt een dynamische site-zegel en onbeperkte serverlicenties.
€54,60

GeoTrust QuickSSL Premium SAN

Dit certificaat is zowel economisch als efficiënt, het biedt u ook de mogelijkheid om vier extra subdomeinen van één niveau te beveiligen (mail.domain.com, login.domain.com). Dit domein-gevalideerde certificaat kan binnen enkele minuten worden uitgegeven en wordt geleverd met de dynamische site-zegel en onbeperkte serverlicenties.
€102,38

GeoTrust QuickSSL Premium Wildcard

Dit is GeoTrust's Domain Validated (DV) Wildcard-optie, wat betekent dat het binnen enkele minuten kan worden uitgegeven. En aangezien het een Wildcard-oplossing is, kunt u één domein en een onbeperkt aantal subdomeinen dekken. De GeoTrust QuickSSL Premium wordt ook geleverd met een klikbare site-zegel, die tijdgestempelde gegevens weergeeft om meer vertrouwen toe te voegen aan een site, naast het activeren van HTTPS en het hangslotsymbool in een browserbalk.
€192,24

GeoTrust True BusinessID

Dit certificaat levert een browserverkenning en serverherkenning van 99% bij het beveiligen van transacties op uw website. Dit budgetvriendelijke, door de organisatie gevalideerde certificaat is geweldig voor kleine tot middelgrote bedrijven die geïnteresseerd zijn om verder te gaan dan standaardcodering en het vertrouwen van hun klanten te vergroten.
€67,11

GeoTrust True BusinessID Multi-Domain

Dit certificaat wordt geleverd met vijf totale domeinen en klanten hebben de mogelijkheid om extra domeinen toe te voegen in pakketten van vijf tot 100 domeinen. Ook ideaal voor shared hosting-omgevingen biedt dit Unified Communications-certificaat volledige bedrijfsvalidatie, SAN-ondersteuning, een dynamische site-zegel en onbeperkte serverlicenties.
€191,10

GeoTrust True BusinessID Multi-Domain Wildcard

Als u meerdere domeinen of subdomeinen wilt beveiligen, is de GeoTrust True BusinessID met het multi-domein Wildcard SSL-certificaat de ideale keuze. GeoTrust is een van de meest gerespecteerde merken in de SSL-industrie en dit wildcard-certificaat met meerdere domeinen maakt sterke 256-bit codering mogelijk voor maximaal 100 domeinen en een onbeperkt aantal subdomeinen. Dit certificaat wordt standaard geleverd met twee Wildcard SANS en klanten hebben de mogelijkheid om extra Wildcard-SAN's aan te schaffen volgens hun behoeften. Het beste van alles is dat dit certificaat volledige zakelijke validatie biedt, zodat uw klanten weten dat u een extra stap hebt gezet om uzelf te authenticeren. De GeoTrust True BusinessID met het Wildcard-certificaat met meerdere domeinen is de perfecte manier om uw volledige online portfolio te coderen voor kleine tot middelgrote bedrijven die een hoge waarde hechten aan het vertrouwen van klanten.
€473,38