RSS

Nieuws

Comodo veranderd zijn naam naar Cectigo -vrijdag 16 november 2018
De grootste certificaten uitgever ter wereld heeft zijn naam veranderd: Comodo CA is nu Sectigo. Wij bij SSL Simpel zullen de productnamen gaan aanpassen.
Volgens de SIDN, welke de .nl domeinnamen beheert , is SSL onmisbaar voor elke website en webshop. Voor een webshop of website is het van groot belang om een goed werkend SSL-certificaat te hebben. Een SSL-certificaat is een encryptieprotocol dat de data versleutelt, waardoor het voor cybercriminelen niet mogelijk is om persoonsgegevens, wachtwoorden, pincodes, bankrekening- en creditcardnummers van jouw klanten te achterhalen. Er zijn verschillende SSL-certificaten te krijgen, maar wat is het verschil en wat is voor jouw website de beste optie?
Alle SSL certificaten die vóór 1 juni 2016 zijn uitgegeven door Symantec, of één van de dochterbedrijven, en een geldigheid hebben tot na 15 maart 2018, moeten opnieuw worden uitgegeven op de nieuwe infrastructuur van Digicert. Certificaten die vóór 1 december 2017 zijn uitgegeven en geldig zijn tot na 13 september 2018, moeten ook opnieuw worden uitgegeven op de nieuwe infrastructuur.
Bereid je voor op een toekomst waar het volledige web helemaal encrypted is.