Organisatie gevalideerd (OV)

Bescherm uw bezoekers data en toon dat u een echt bedrijf bent met een OV SSL Certificaat

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

Comodo Multi-Domain SSL (OV)

Met dit certificaat kunt u maximaal 100 domeinen afdekken met slechts één certificaat. Naast SAN-ondersteuning biedt dit certificaat een dynamische site-zegel en onbeperkte serverlicenties. Dit multi-domeincertificaat is een uitstekende optie voor kleine tot middelgrote bedrijven die het beheer en de provisioning van hun domeinen zo eenvoudig mogelijk willen maken.
€101,24

Comodo Multi-Domain Wildcard (OV)

Verreweg het meest flexibele certificaat in de branche, bescherm niet alleen meerdere domeinen, maar ook onbeperkte subdomeinen op de domeinen met deze organisatie gevalideerd (OV). Andere functies zijn onder meer 1 jaar CI-scanning, 1 jaar website vulnerability scanning en een 99.9 % browsers herkenningspercentage.
€271,86

Comodo OV Unified Communications Wildcard

Ontworpen met Microsoft Exchange en Office Communications in gedachten, biedt dit Validatie-certificaat (OV) niet alleen ondersteuning voor meerdere domeinen, maar ook voor onbeperkte subdomeinen. Dit certificaat is de perfecte jokertekenoplossing voor bedrijven met meerdere sites.
€271,86

Comodo Unified Communications Certificate

Dit enkele SSL-certificaat kan beveiligde communicatie bieden op veel verschillende domeinen, zowel intern als extern, waardoor de complexiteit van uw serverbeveiligingsbeheer vermindert en de kosten worden verlaagd.
€101,24

Elite SSL (OV)

Zorg voor de ultieme hoeveelheid bescherming van alle organisatie gevalideerde (OV) certificaten. Met functies zoals het beveiligen van zowel www als non-www, 256-bit encryptie, Free HackerGuardian Vulnerability Scan, de Comodo Site Seal en 99% herkenning van browsers, zullen uw bezoekers er zeker van zijn dat hun informatie veilig wordt verzonden.
€63,70

Enterprise SSL

Enterprise SSL van Comodo is het toegangspunt tot de Enterprise-lijn. Enterprise SSL biedt een sterke codering tot 256-bit met een door NIST goedgekeurde 2048-bits handtekeningsleutel, en is daarmee ideaal voor elk bedrijf op bedrijfsniveau dat zijn domein wil beveiligen. U zult enige bedrijfsvalidatie ondergaan en geverifieerde informatie over uw bedrijf of organisatie zal in uw certificaatdetails verschijnen en wanneer iemand op uw Comodo Secure-sitelevering klikt. De naam van het spel is immers identiteitsborging. Enterprise SSL wordt ondersteund door een royale garantie van $ 1.500.000 en een geld-terug-garantie van 30 dagen, zodat uw bedrijf gemoedsrust heeft. Het beste van alles is dat het wordt geleverd met een gratis cWatch-proef van 90 dagen.
€340,11