SYMANTEC

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

Symantec Safe Site

Vergroot het vertrouwen van uw klanten door Norton Secure Seal op uw website te installeren, ondersteund door het gerenommeerde merk Symantec. Naast de Norton Secure Seal scant dit product ook uw site dagelijks op sporen van malware voordat deze een probleem voor klanten worden.
€250,25

Symantec Secure Site

Bied gemoedsrust aan uw bezoekers door het Norton Secured-zegel te presenteren, ondersteund door het wereldberoemde merk Symantec. Dit door de organisatie gevalideerde (OV) -certificaat biedt 256-bit-codering, dagelijks Norton-malware scannen, SAN-ondersteuning (maximaal 25 extra domeinen) en 99,9% browserherkenning.
€294,61

Symantec Secure Site Multi-Domain Wildcard

Symantec ™ is het meest vertrouwde internetbeveiligingsbedrijf ter wereld en hun SSL / TLS-certificaten tonen met trots de zeer herkenbare Norton ™ Secured Seal op elke site die zij beschermen. De Symantec Secure Site Multi-Domain Wildcard is een van de meest veelzijdige, feature-rijke Organisatie Gevalideerde (OV) certificaten in de gehele SSL-industrie. De Symantec Secure Site Multi-Domain Wildcard wordt geleverd met een Wildcard SAN, waardoor u de flexibiliteit hebt om een \u200b\u200bonbeperkt aantal subdomeinen te beveiligen die bij uw hoofddomein horen. Er kunnen ook extra WC-SAN's worden aangeschaft, waardoor dit SSL-certificaat de flexibiliteit biedt om uw volledige portfolio van sites te dekken. Het beste van alles is dat dit certificaat de hoogst mogelijke coderingssterkte biedt, dagelijks malware scant en een NetSure-garantie van $ 1.500.000. De Symantec Secure Site Wildcard voor meerdere domeinen is een van de meest uitgebreide beveiligingsoplossingen die momenteel op de markt is.
€2115,75

Symantec Secure Site Pro

Beveilig uw site nu zo snel mogelijk
€681,36

Symantec Secure Site Pro SHA-1 Private

Nu kunt u oudere machines en systemen beveiligen die niet compatibel zijn met het door de industrie gemandateerde SHA-2 hash-algoritme, dankzij de Symantec ™ Secure Site Pro SHA-1 Private. Dit door de organisatie gevalideerde certificaat biedt een 256-bits coderingssterkte en wordt geleverd met een 2048-bits RSA-handtekeningsleutel. De Secure Site Pro SHA-1 Private wordt geleverd met SHA-1 SHA-mixed chain of SHA-1 ketting en is perfect voor gebruik met privénetwerken, netwerkapparatuur en een breed scala aan andere enterprise-level functies.
€1477,50

Symantec Secure Site Pro Wildcard

De Symantec Secure Site Pro Wildcard is de meest premium jokertekenoplossing die momenteel verkrijgbaar is in de branche. Dit certificaat dekt één domeinnaam (www.domain.com) samen met een onbeperkt aantal subdomeinen (etc.domain.com, xyz.domain.com, symantecrules.domein.com). Naast HTTPS is het hangslotsymbool, volledige 128- tot 256-bit-codering - wat dit certificaat echt onderscheidt van de andere twee belangrijke kenmerken: de Norton Secured Seal en ECC-codering. De Norton Secure Seal is het meest erkende en vertrouwde symbool op internet en ECC is de lichtste en sterkste coderingstechnologie die momenteel op de markt verkrijgbaar is.
€5113,06