Product gemerkt met 'THAWTE'

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

Thawte Code Signing Certificate

Met dit certificaat kunt u uw code beschermen met een van de meest vertrouwde merken in webbeveiliging. Vanwege de merkherkenning kunnen uw klanten onmiddellijk controleren of uw software veilig is om te downloaden. Dit certificaat werkt virtueel op alle platforms en toepassingen en zorgt ervoor dat uw code niet kan worden gewijzigd zonder onmiddellijke detectie.
€163,90

Thawte SSL Web Server

Met deze door de organisatie gevalideerde certificaten kunnen uw klanten zien dat uw bedrijf is geverifieerd door een van de meest vertrouwde namen in internetbeveiliging. Dit certificaat wordt aanbevolen voor middelgrote e-commercesites en wordt geleverd met een dynamische siteverbinding.
€55,74

Thawte SSL Web Server Multi-Domain Wildcard

Het Thawte SSL WebServer Wildcard-SSL-certificaat met meerdere domeinen is een van de meest veelzijdige SSL-certificaten die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn. Het is een uitstekend certificaat voor bedrijven die verder willen gaan dan alleen versleuteling voor hun gehele portfolio van domeinen en subdomeinen. Dat komt omdat dit SSL-certificaat de zeer gerenommeerde Thawte-naam, een dynamische site-zegel en 99,9% browser / mobiele herkenning heeft - waardoor het een van de meest uitgebreide multi-domein jokertekensoplossingen is die er zijn. Deze Wildcard-beveiligingsoplossing met meerdere domeinen is ideaal voor middelgrote tot grotere bedrijven of bedrijven die de hoogste voorraad vertrouwen en vertrouwen van hun klanten.
€465,12

Thawte SSL Web Server with EV

Dit certificaat biedt de hoogste industriestandaard voor authenticatie en een codering tot 256-bit. Als u de groene adresbalk op uw website heeft, weet u zeker dat u een betrouwbaar bedrijf bent en de stappen hebt genomen om transacties op uw website te beveiligen.
€146,74

Thawte SSL123

Thawte is een van de meest gerespecteerde namen in de SSL-industrie. Dit domein gevalideerde certificaat biedt een combinatie van vertrouwen, veiligheid en snelheid. Het kan binnen enkele minuten worden uitgegeven en biedt een dynamische zegel dat kan worden bekeken op uw website.
€27,30

Thawte SSL123 Wildcard

Dit Wildcard-certificaat is Thawte's Domain Validated (DV) -optie, wat betekent dat het binnen enkele minuten kan worden uitgegeven. Het Thawte SSL123 Wildcard-certificaat is afkomstig van een van de meest gerespecteerde namen in de webbeveiligingsindustrie. Het dekt één domeinnaam, zoals www.domain.com, en vervolgens een onbeperkt aantal subdomeinen zoals xyz.domain.com, mail.domain.com, thawteisgreat.domain.com, etc. Dit certificaat wordt ook geleverd met een klikbare Thawte Site Seal, volledige 128- tot 256-bit-codering, en activeert zowel HTTPS als het slotpictogram in een browserbalk.
€192,24