Extra gevalideerd (EV)

Krijg de groene locatie balk en krijg de meeste betrouwbaarheid met een EV certificaat

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

Comodo EV Multi-Domain

Flexibiliteit is cruciaal als het gaat om het beheer van meerdere sites, waar dit Extended Validation (EV) -certificaat wordt geleverd. Door het aanbieden van functies zoals 256-bit-codering, de groene adresbalk, SAN-ondersteuning (maximaal 100 extra domeinen) en het Comodo Secured Seal, zullen alle bezoekers op de hoogte zijn van het geboden beschermingsniveau en het waarderen.
€271,86

Comodo EV SSL

In aanvulling op de groene adresbalk, biedt dit certificaat een HackerGuardian Vulnerability Scan, een gratis site seal gratis PCI scannen, gratis dagelijks scannen van websites, een post-installatie gezondheidscontrole en het "point-to-verify" Comodo-keurmerk. Dit EV-certificaat biedt een enorme waarde voor uw dollar.
€158,11

Enterprise SSL Pro with EV

Enterprise SSL Pro met EV staat voor het absolute maximum aan vertrouwen en zekerheid dat u kunt krijgen van een SSL-certificaat en Comodo. Dit is de ultieme identiteitsborging. Na een uitgebreide controle (er is niets aan de hand als uw bedrijfsregistratie up-to-date is), ontvangt u een EV SSL-certificaat op ondernemingsniveau dat de groene adresbalk activeert, ondersteund door de zeer erkende Comodo Secure-sitezegel en heeft de hoogste garantie in de gehele SSL-industrie: $ 2.000.000. Dit is het beste SSL-certificaat dat Comodo te bieden heeft. De meeste zekerheid, hoogste niveau van vertrouwen, beste single site EV-certificaat, periode. Niets vertelt uw klanten dat u om hun veiligheid geeft, zoals Enterprise SSL Pro met EV.
€1250,11

Enterprise SSL Pro with EV Multi-Domain

Enterprise SSL Pro met EV Multi-Domain is Comodo's meest uitgebreide beveiligingsoplossing op bedrijfsniveau en kan maximaal 250 verschillende domeinen met één certificaat afdekken. Niet alleen profiteert u van alle voordelen van Comodo Enterprise SSL Pro met EV - de groene adresbalk, krachtige codering en een aanzienlijke toename van het vertrouwen van uw klanten tegenover u - nu hebt u de flexibiliteit om extra domeinen op hetzelfde certificaat te coderen. Denk aan alle tijd en geld die u bespaart als u uw volledige online aanwezigheid in één keer beveiligt. Het beste van alles is dat Enterprise SSL Pro met EV Multi-Domain wordt ondersteund door de grootste garantie in de branche, $ 2.000.000, samen met de Comodo Secure-sitezegel. Er is geen betere manier om uw volledige online portfolio te coderen met de groene adresbalk!
€3411,36

GeoTrust True BusinessID w/ EV Multi-Domain

Dit EV-certificaat wordt geleverd met vijf totale SAN's en u hebt de mogelijkheid om meer SAN's te kopen, in pakketten van vijf, maximaal 25. Gebruikers leren snel de groene adresbalk te associëren met gerenommeerde bedrijven die veilig zijn om zaken mee te doen. Dit certificaat geeft u niet alleen de groene adresbalk, maar ook een dynamische siteverbinding en onbeperkte serverlicenties.
€323,05

GeoTrust True BusinessID with EV

Dit certificaat wordt geleverd met het hoogste beveiligingsniveau en verificatie. Met dit EV-certificaat krijgt u het meest vertrouwde symbool op internet de groene adresbalk, samen met een dynamische site-zegel en onbeperkte serverlicenties.
€158,11